Food blog, Strana 10
Dobroty z listového těsta patří bezesporu k nejoblíbenějším druhům pečiva. Najdete je snad na každé ...
Brunch vznikl spojením anglických slov označujících snídani (breakfast) a oběd (lunch), jedná se ted...
Jablka jsou jednoznačně nejoblíbenějšími plody brzkého podzimu. Jsou šťavnatá a chutná, osvěžují i h...
Sušení je bezesporu nejúčinnější a nejběžnější způsob, jak uchovat bohatou nadílku hub, kterou jste ...
Když si z lesa přinesete košík plný hub, máte hned několik možností, jak s nimi naložit. Můžete je z...
Potravinářské barvivo neboli jedlé barvivo je látka používaná k přidání nebo zvýraznění barvy potrav...
Sukralóza je umělé sladidlo, které se v potravinářství označuje jako E 955. V roce 1976 ho vyvinuli ...
Co patří k létu stejně neodmyslitelně jako sluníčko a koupání? Přece jahody! Jejich využití je velmi...
Léto s sebou zdaleka nepřináší jen horké dny plné sluníčka, koupání a grilovačky, ale také úrodu let...
Jakmile se léto začne hlásit o slovo, nemůžu se dočkat sbírání borůvek. Je to zábava klidně na celé ...
Rumpsteak patří k nejoblíbenějším hovězím steakům, je totiž úžasně křehký a libový. Pravý rumpsteak ...
Panko strouhanka je asijská alternativa naší běžné strouhanky. Pochází z Japonska a slouží stejně ja...