Food blog, Strana 12
Je duben a jaro o sobě dává vědět čím dál více. Dny se prodlužují, hřejivých slunečních paprsků přib...
Hovězí steak nebo také biftek (z anglického beef steak) je pro spoustu zkušených i méně zkušených ku...
Kapoun je mladý, vykastrovaný kohout, který byl vykrmený, aby jeho maso bylo co nejjemnější a nejchu...
Vláknina je pro zdraví člověka velmi důležitá a nezbytná. Z běžné stravy ji ale velká část lidí...
Ricotta je italský druh sýra. Klasická ricotta se vyrábí ze syrovátky kravského, ovčího ne...
Hummus je studená libanonská pochoutka, jejímž základem je cizrna, olivový olej, sezamová pasta tahi...
Xylitol neboli "březový cukr" je čistě přírodní sladidlo, který se používá jako náhrada za klasický ...
Tempeh je potravinou, která se dostala do povědomí nejen vegetariánů, ale svoje místo si našla i v&n...
Nejrůznější sójové produkty zažívají v poslední době opravdu velký boom. Jsou oblíbené nejenom ...
Cikorka je produkt z čekanky obecné, konkrétně pražený a drcený kořen této rostliny. Je zdravěj...
Milujete těstoviny na různé způsoby? Dopřejte si je ve zdravější variantě. Parádní volbou a hitem zd...
Maizena je kukuřičný škrob, který se vyrábí zpracováním kukuřičných zrn. Jedná se o rafinovanou odtu...