UPOZORNĚNÍ: Z důvod, že prodejce zboží Gadgets House s.r.o. přestal fungovat a reagovat na objednávky, tak jsem dočasně mimo provoz. Budeme hledat vhodnou náhradu a pokusíme se brzy vrátit do hry.

Food blog, Strana 13

Jak založit hruškový kvas?

Ovocný kvas je základem všech ovocných destilátů. Tento článek bude věnován výrobě hruškového kvasu,...

Jak uvařit rýži?

Tento článek bude věnován všem, kteří se dosud nepopasovali s vařením rýže tak, aby se nebáli servír...

Jak oloupat lískové oříšky?

Lískové oříšky jsou oblíbenou pochutinou nejen veverek, které jsou s nimi velmi často a rády zobrazo...

Jak připravit steak z tuňáka?

Steak z tuňáka patří mezi nejdelikátnější pokrmy vůbec. Jak si připravit ten nejlepší?  (Zdr...

Jak udělat sos k masu?

Máte rádi nejrůznější druhy masových jídel? Ať už podáváte maso s jakoukoliv přílohou, je nutné...

Jak zavařit okurky?

Zavařené okurky jsou oblíbenou českou specialitou. Kromě toho, že jsou hříšně dobré, obsahují spoust...

Jak uvařit kukuřici?

Kukuřice, plodina jasně žluté barvy, patří k velmi oblíbeným pochoutkám a surovinám v kuchyni. Obsah...

Jak připravit pstruha?

Pstruh patří mezi nejoblíbenější sladkovodní ryby, které jsou žádanou pochoutkou nejen u nás. Je to ...

Jak poznat zralý meloun?

Meloun - šťavnatá pochoutka pro letní osvěžení. Většina z nás ho zná jako červené ovoce pocházející ...

Jak zmírnit pálivost jídla?

Ujela vám ruka s chilli a výsledný pokrm je až příliš ostrý? Stává se to i v lepších rodinách a dobr...

Jak připravit kančí játra?

Játra mají své milovníky i zaryté odpůrce. Pokud patříte do té první skupiny, jistě oceníte následuj...

Jak naložit utopence?

Utopenci – asi největší hospodská klasika. Přestože nepatří právě mezi nejzdravější pokrmy, ani nema...