Food blog, Strana 15
Ceny potravin stále rostou a ne vždy zbývá dostatek financí na přípravu složitějších pokrmů, které v...
Všichni to určitě znáte, celý den plno shonu a plotna je studená, protože na vaření už nezbývá čas. ...
Hemenex neboli z angličtiny „ham and eggs“ (šunka a vejce), je jednoduchý pokrm sestávající ze šunky...
My Češi jsme národem vášnivých houbařů a v našich domácích kuchařkách se to přímo hemží nejrůznějším...
Kuchyňský robot patří mezi oblíbené pomocníky v kuchyni. Skvělé je na něm to, že v sobě za...
Není nad to mít doma křupavé čerstvé pečivo kdykoliv jen máte chuť. Pokud se vám ale nechce dnes a d...
Křepelčí vejce jsou menší než vejce slepičí a jejich hnědě mramorovaná skořápka jim dodává takřka lu...
Vejce se dá vařit na různé způsoby. Například naměkko, na hniličku, natvrdo a tak dále. V dnešn...
Máte doma hodně křenu, ale nevíte, co s ním a jak ho vlastně můžete zpracovat? Poradíme! Jak...
Horké maliny asi netřeba představovat. Jsou velmi oblíbeným doplňkem různých sladkých dezertů. Sluší...
Játra (a vnitřnosti obecně) budí rozporuplné emoce – jedni je milují, druhým nesmí na talíř. Jestli ...
Granátové jablko je purpurově červené ovoce kulovitého šestibokého tvaru o průměru 5 až 12 cm. Za sv...