Food blog, Strana 17
Máte nebývale velkou úrodu paprik ve skleníku nebo jste vychytali bezva slevovou akci, které nešlo o...
Otázka skladování vánočního cukroví není jen otázkou toho, jakou krabici nebo dózu zvolit a kam ji n...
Kurkuma je koření rozšířené zejména v asijské kuchyni. Říká se mu také indický šafrán nebo koření ži...
Chladnější části roku, jakými jsou podzim a zima, mají své neodolatelné kouzlo. Jsou ale také období...
Bůček buď milujete nebo nenávidíte. Pokud jste tým “nenávidím bůček” (a jíte maso), tak jste určitě ...
Blíží se narozeniny vaší ratolesti a vy máte konečně pořádný důvod upéct svůj první dort? Není na to...
Jak upéct dokonalou sekanou? Dobrá sekaná se především nesmí drolit ani jinak rozpadat, musí držet t...
Nevíte si rady, jak správně zabalit tortilu, aby její bohatá náplň zůstala uvnitř a nepadala vám všu...
Konečně jste se odhodlali upéct dort, vše vyšlo na jedničku, ale trápí vás zdobení? Máme pro vás pár...
Je možné, že vaše kuchařské pokusy zrovna nedopadly a výsledkem je minimálně připálený hrnec. Máte c...
Vejce jsou bohatým zdrojem bílkovin. Mohlo by se zdát, že vaření vajíček není žádná věda. Vážně na t...
Svíčková na smetaně je symbolem české kuchyně. Myslím, že je zbytečné tu rozebírat, co je a co není ...