UPOZORNĚNÍ: Z důvod, že prodejce zboží Gadgets House s.r.o. přestal fungovat a reagovat na objednávky, tak jsem dočasně mimo provoz. Budeme hledat vhodnou náhradu a pokusíme se brzy vrátit do hry.

Food blog, Strana 18

Jak vyškvařit sádlo?

Sádlo má v českých kuchyních své nezastupitelné místo. Leckdo ho zkoušel nahradit a vypudit, dokonce...

Jak uplést vánočku?

Hitem letošních Vánoc je domácí vánočka. Chtěli byste si i vy upéct vánočku, ale obáváte se pletení?...

Jak vykostit kuře?

Blíží se víkend a doma se klasicky přemýšlí nad tím “Co zase budeme vařit?” To je samá omáčka, řízek...

Jak péct bábovku?

Bábovka - to je takový malý křest ohněm pro každého, kdo se chce naučit péct. Vždycky jsem si říkala...

Jak grilovat cuketu?

Zelená zelenina. Už jenom spojení těchto dvou slov vám může evakuovat různé asociace. Někdo si vybav...

Jak grilovat zeleninu?

Existuje vůbec někdo, kdo nemá rád grilovačky plné neotřelých delikates? Na grilování je ze všeho ne...

Jak uvařit vajíčko na tvrdo?

Uvařit vajíčko natvrdo někdy nemusí být tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Pokud si i vy kl...

Jak nabrousit struhadlo?

Už jste zkoušeli nastrouhat zeleninu nebo sýry na tupém struhadle? Zabere vám to hodně času, potravi...

Jak vybrat digestoř?

V kuchyni bez digestoře si provoz dokáže představit málo kdo. Ale jak vybrat tu správnou, když je v ...

Co je přepuštěné máslo?

Indické ghí neboli přepuštěné máslo se stalo v poslední době hitem českých kuchyní. Nejde však o žád...

Jak péct v silikonové formě?

Snad v každé české rodině se čas od času o víkendu peče bábovka. Tento sladký zákusek je rychlý...

Jak uchovat křen?

Křen je oblíbená sezónní plodina, která má své místo v tradiční české kuchyni. Nejčastěji se po...