Food blog, Strana 19
Rajčata můžete na horší časy sušit, mrazit i zavařovat. V tomto článku se podíváme na asi nejkl...
Máte rádi domácí vypečené houstičky nebo křupavý, voňavý chléb? A co takhle dukátové buchtičky nebo ...
Losos obecný nebo také atlantský je dravá ryba, vyskytuje se nejčastěji v atlantském oceánu (odtud j...
Ze všeho nejdříve se parta chlapů domluví, že se jim chce. Chtějí udit, chtějí si to zkusit a když u...
Brambory jsou velice univerzální surovina. Obsahují mnoho vitamínů C a jejich příprava je velice sna...
Čočka je velmi zdravá luštěnina. Může způsobovat nadýmání, a proto není vhodná pro každého. Je ale v...
Králičí játra jsou oblíbenou a zdravou pochoutkou. Obsahují totiž vitamíny skupiny B a jsou bohatá n...
Pečená kachna je jedním z tradičních pokrmů, který se připravuje na druhý svátek vánoční, tedy sváte...
Umíte si představit Vánoce bez vánočky? Možná ano, možná ne, záleží na tom, zda vám chutná. Vánočka ...
Také se vám doma hromadí velké množství kuchyňských utěrek, ale protože jsou třeba po babičce nebo s...
Máte-li doma sklokeramickou desku, pak už jste určitě zjistili, že je velmi snadné jí poškodit. K či...
Broušení nožů je disciplína, na kterou mnozí z nás zapomínáme. Tupé nože, které většina z nás použív...