Food blog, Strana 2
V dnešní době už je na světě tolik receptů, že bychom to snad ani nespočítali. Ovšem máme tu i pár t...
Kuskus je výborná surovina, která se dá velmi rychle uvařit a kombinovat s velkým množstvím zeleniny...
Ryby jsou oblíbenou součástí jídelníčku po celém světě, a to už dávných dob. Losos patří k těm nejde...
Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi mnohdy narůstá i předvánoční stres z toho, že nestíháme vše t...
Hranolky jsou oblíbenou přílohou a není žádný div. Báječně chutnají a jako příloha se hodí k rů...
Milujete ryby? Pak musíte určitě ochutnat i štiku, která je nejenom bohatá na cenné omega-3 mastné k...
Milujete nejrůznější koření? Pak si oblíbíte i kardamon, který bývá považován za krále mezi kořením....
Lanýž je králem hub. Jedná se o nejdražší potravinu na světě vůbec. Lanýž je velmi vzácný druh houby...
Někdy se vám zkrátka při vaření příliš nedaří nebo na jídlo v hrnci zapomenete a neštěstí v&nbs...
Agar je čistě rostlinná želatina, která je alternativou k živočišné želatině. Agar se vyrábí z&...
I když se pravidelně snažíte kontrolovat vaši ledničku a vyhazovat prošlé potraviny, někdy se zkrátk...
Pokrm s názvem ragú má svůj původ ve Francii. Název v překladu znamená něco jako nadchnout...