Food blog, Strana 4
Kroupy jsou celá obilná zrna zbavená obalu neboli otrub. Jsou oblíbeným jídlem především v zimn...
Cuketa se dá připravovat na mnoho způsobů. Ale co s ní, pokud máte nějaké přebytky, které potře...
Sníh z bílků je součástí mnoha receptů na nejrůznější moučníky. Je tomu tak z toho důvodu,...
Pěstujete si květák na zahrádce a máte spoustu přebytků, které nestíháte zpracovat? Nebo jste ho nak...
Vejce si můžete připravit nejenom v hrnci s vodou na plotně, ale dokonce i v mikrovln...
Sudové pivo se právem těší čím dál větší popularitě. Je skvělou volbou pro čepování piva v domá...
Smažený kapr s bramborovým salátem, to je tradiční štědrovečerní pokrm české vánoční tabule. Kdo ho ...
I když spousta lidí miluje především teplé léto, i podzim má rozhodně co nabídnout! Kromě toho, že t...
Znáte ten pocit, když zjistíte, že jste zapomněli vyndat maso z mrazáku a doba oběda je na spadnutí?...
Slyšeli jste v gastronomii někdy pojem "halta"? Halta je označení pro značku pokrmu, podá...
Pesto je zjednodušeně řečeno bylinková pasta původem z Itálie. Používá se především k dochucení těst...
Drobenka nebo také žmolenka či posypka je součástí mnoha koláčů, buchet a dalších moučníků. Jedná se...