Food blog, Strana 5
Tvarohové buchty byly oblíbeným moučníkem už za našich babiček. Upéct takové nadýchané a chuťově vyv...
Milujete pivo, a to nejlépe čerstvě čepované? Nechce se vám zrovna do hospody nebo si ho chcete vych...
Historie uzení ryb se datuje až do dob starověku, kdy lidé používali uzení především k tomu, aby pot...
Pracharanda nebo také prachanda je starobylá surovina tradiční české kuchyně. Znaly ji už naše babič...
Milujete silný masový vývar, který vás postaví na nohy, ale nedaří se vám uvařit ho tak, aby byl krá...
Výroba čokolády je tak setsakramentsky těžké řemeslo. Musíte znát správné poměry, přijít na ten nejv...
Když se řekne zabijačka, každý si představí voňavé uzené klobásy, jitrnice a jelita. Při zabijačce a...
Název „fungi porcini“ můžete vidět v jídelních lístcích italských restaurací, italských kuchařk...
Podzim s sebou přináší nejen poslední sluneční paprsky a barevné listí, ale také voňavá jablíčka, kt...
Většina nadšenců do vaření a pečení bude omládek pravděpodobně znát. Pro ty, kteří o této ingredienc...
Loupání mandlí není nijak náročnou procedurou, nicméně vyžaduje aspoň trochu zručnosti a hlavně trpě...
Během vaření či pečení se nezřídka stane, že se z vejce upotřebí pouze žloutky a bílky zůstanou stát...