Food blog, Strana 6
Káva lungo neboli espresso lungo je (jak už název napovídá) typ kávy, který je připravován pomocí es...
Vepřová panenka je libové maso, které se nejčastěji připravuje podobně jako třeba hovězí steak, tedy...
Kdo by neměl rád nadýchanou, křupavou bagetu se zlatavou kůrkou? Toto oblíbené bílé pečivo původem z...
Travarica je chorvatský národní klenot mezi destiláty a jak už sám její název napovídá, jedná se o p...
Rýmovník citronový (Plectranthus amboinicus) je aromatická rostlina, která své využití nachází v kuc...
Sušené maso lidé konzumují už tisíce let, protože sušení bylo dobrým způsobem, jak maso zakonzervova...
Už jste slyšeli o pokrmu krupeto? Že ještě ne? Tak to ho musíte rozhodně vyzkoušet. Krupeto je staro...
Milujete pálivá jídla a feferonky jsou pevnou součástí vaší kuchyně? Pak je určitě vyzkoušejte v zav...
Dozrávající meruňky nám dávají vědět, že je slunné léto na samém vrcholu. Tyto oranžové až červeno-o...
Syřidlo nebo také nesprávně sýřidlo je látka, která se používá jako základní surovina při výrobě sýr...
Patříte-li k milovníkům pálivého a milujete pálivé papričky všeho druhu, určitě vyzkoušejte zavařené...
Červenec se blíží a s ním i sklizeň angreštu. Tyhle zelené, nažloutlé či načervenalé plody rostoucí ...