Food blog, Strana 9
Podmáslí je mléčný produkt vznikající jako druhotný výrobek při stloukání másla. Má podobu téměř čir...
Rádi si dopřáváte nejrůznější delikatesy a patříte mezi opravdové gurmány? Pokud máte rádi maso, tak...
Chtěli byste nahradit rafinovaný bílý cukr nějakou vhodnější alternativou? Pak sáhněte po sladěnce.&...
Setkali jste s již někdy ve svém životě s maltodextrinem? Pokud si myslíte, že ne, pravděpodobně jst...
Žinčica (česky žinčice) je tradiční slovenský nápoj vyrobený z ovčího mléka, který se velmi podobá z...
Syrovinka je zkrácený název pro houbu jménem ryzec syrovinka (latinsky Lactarius volemus). Tato houb...
Jistě jste už někdy v jídelním lístku v restauraci zaznamenali třeba takové konfitované husí stehno ...
Pokud jste dosud nevěděli, co je to cvikla nebo jste to slovo nikdy ani neslyšeli, možná budete přek...
Slyšeli jste už někdy o takzvaném filírování a nemůžete si vzpomenout kde? Napovím vám – mohlo to bý...
Špenát je druh zeleniny, který to podobně jako spousta jiných potravin nemá úplně lehké. S trochou n...
Rádi si zpestřujete jídelníček novými a doposud nevyzkoušenými potravinami? Už jste slyšeli o tarhon...
Milujete maso a pokrmy z něj? Pokud patříte mezi ano, pak si určitě zamilujete i terinu - směs připr...